Във връзка с последните промени в нормативната база, регламентиращи правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатацията на обектите (НАРЕДБА № Із-2377/ 15.09.2011 г. и НАРЕДБА № Із-1971/ 2009 г.), се разширява обхвата на обществените сгради, които трябва да бъдат осигурени с пожароизвестителни системи (ПИС). Срокът за привеждане на сградите в съответствие с нормативните разпоредби изтича през септември 2013 г.

Фирма „3С СОТ Бургас” ООД организира показно противопожарно мероприятие, съвместно с Община Бургас, Служба „Противопожарна безопасност” и децата и учителите от ОУ „Климент Охридски” – едно от училищата, където сме изградили пожароизвестителна система, съгласно тези изисквания. 

Ние сме сериозно ангажирани с обществените проблеми, включително темата за осигуряването на пожаробезопасността на сградите в областта на образованието. Оценявайки трудната икономическа ситуация в страната и ограничените средства на повечето учебни заведения, с опита си ние бихме искали да помогнем при изграждането и експлоатацията на подобни системи, които изцяло да отговарят на всички нормативни изисквания в тази област.

Дата на провеждане на мероприятието: 27.03.2013 г. от 13,00 ч.

Място: ОУ „Климент Охридски”

Заповядайте!